Food Solutions voor food professionals.

We zijn gespecialiseerd in business-to-business oplossingen voor de voedingsmiddelenindustrie en food service. Wij bieden uitgebreide oplossingen voor al uw professionele kaas- en zuivelbehoeften, en zorgen voor meer gemak als uw enige leverancier. Dit one-stop-shop model verbetert de operationele efficiëntie door gestroomlijnde communicatie en zorgt voor consistente productbeschikbaarheid door rechtstreeks van de fabrikant te betrekken In deze rol vertrouwen we op onze brede kennis en expertise op het gebied van kaas ingrediënten en kaasproductie. A-ware Cheese Solutions beheert elk onderdeel van de keten, waardoor we zowel beschikbaarheid als consistentie in kwaliteit kunnen garanderen. We creëren oplossingen op maat en leveren service van A kwaliteit.

Als onderdeel van de Royal A-ware familie, verrijken de volgende ondernemingen onze kennis, expertise en productievermogen. Dit heeft een directe positieve invloed op ons kaasassortiment en productontwikkeling:

Als onderdeel van Royal A-ware is Noordhoek Geraspte Kaas een vooraanstaande producent van geraspte kaas met meer dan 55 jaar aan kennis en ervaring. We creëren op maat gemaakte geraspte kaas oplossingen voor de foodservice en voedingsmiddelenindustrie geraspte kaas oplossingen voor de foodservice en voedingsmiddelenindustrie

Sinds 1997 heeft Prika vooraan gestaan als pionierende expert in de productie van kwalitatief hoogwaardige gedroogde kaas. We gebruiken onze kennis, expertise en onderscheidend machinepark om onze unieke productiemethodes verder te ontwikkelen en kaas tot ongekende niveaus te drogen.

De familie Schipper begon in 1908 met de verkoop van natuurgerijpte kaas vanuit hun schuur in Westzaan. Vandaag de dag is Schipper Cheese een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van smeltkaas en een van Europa’s laatste producenten van rookkaas

Waarom A-ware Food Solutions:

Betrouwbare internationale partner, in staat om maatwerk oplossingen te leveren
Commercieel en technische knowhow in de voedingsmiddelen-industrie
Beheer van de totale keten, van kaasproductie tot ontwikkeling van nieuwe producten