Gedroogde kaas
voor de
professional.

SMAAK
DECORATIE
INGREDIËNT

De kracht van A-ware Food Solutions gedroogde kaas

A-ware Food Solutions produceert in eigen beheer kaasgrondstoffen voor klanten in de voedingsmiddelenindustrie. Met een bijzonder breed palet aan gedroogde kaasproducten, van kaaspoeders tot en met sliertjes, is het mogelijk om tot bijzondere tailormade oplossingen te komen die perfect matchen met de verdere verwerking door de industrie.

Inspiratie voor verschillende toepassingen

Hartige decoratie voor de bakkerijindustrie

Smaak is voor de consument één van de belangrijkere criteria te kiezen voor een bakkerijproduct. Door de groei van social media en bestedingspatroon van jongere generaties zien we een aanhoudende groei in de belangstelling voor producten die zowel een magazinewaardig uiterlijk als goede smaak hebben.

De verschillende vormen gedroogde kaas van Royal A-ware Cheese Solutions geven allemaal een ander resultaat op een afgebakken product. Dit geeft nog meer ruimte en afwisseling om visueel aantrekkelijke bakkerijproducten te creëren.

En als het er goed uitziet, is het per definitie lekkerder.

“Onze kaaskorrels blijven prachtig zichtbaar op het eindproduct van de bakker”

“Wij maken kaaspoeders voor de retail en de sauzenindustrie, maar bijvoorbeeld ook kaaskorrels die voornamelijk door bakkerijen worden gebruikt. De korrels worden over het deeg van koekjes, kaasstengels of hartige snacks gestrooid en hoeven maar enkele minuten te worden meegebakken. Ook kunnen de korrels door het deeg worden gemengd. Omdat wij de kaaskorrels hebben voorgedroogd en zodoende het vocht eruit hebben gehaald, smelt de kaas niet uit over het eindproduct. Het blijft mooi zichtbaar als geraspte kaas.

Bijkomend voordeel is dat onze kaaskorrels lang houdbaar zijn, vaak zelfs buiten de koeling. En de smaak? Die passen we aan de wensen van de bakker aan: van mild tot pittig of intens. Zo zoeken wij samen met onze klant naar de beste oplossing.”

Glen Timmermans
vestigingsmanager Weert